Az Inka Kék Túra (Székely István e.v., nyilvántartási szám: 52593220) a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokkal összhangban kezeli és védi a személyes adatokat a rendszer használata során.

Automatikusan feldolgozásra kerülő adatok

A weboldalon tett látogatása során bizonyos információkat gyűjthetünk be Önről. Ilyenek például az IP-címe, a weboldalon tett látogatás dátuma és időpontja, információk az internetes böngészőjéről, operációs rendszeréről vagy a beállított nyelvről. Ezen kívül további információkat dolgozhatunk fel a weboldalunkon tett látogatása során tanúsított magatartásáról. Ide tartoznak például, hogy milyen oldalakat látogatott, és milyen termékeket jelenített meg. A weboldalunkon tett látogatásával kapcsolatos információk azonban a privát szféra maximális védelme érdekében névtelenek, és így mi magunk sem tudjuk azokat konkrét felhasználóhoz, azaz konkrét személyhez hozzárendelni. Ezek az információk kizárólag analítikai célokat szolgálnak.

Adatfeldolgozók

A weboldalon leadott megrendelése során a megrendelés teljesítéséhez és a kapcsolattartáshoz szükséges adatokat kérjük be. Ezek nélkül az Ön által kiválasztott fuvarozó a megrendelt árut nem tudná kézbesíteni, vagy nem tudná Önnel felvenni a kapcsolatot. A szóban forgó adatokat aszerint adjuk át a fuvarozónak, hogy Ön mit tölt ki a megrendelésében. Az ily módon átadott adatok elsősorban az Ön vezeték- és keresztnevét, valamint kapcsolattartási telefonszámát tartalmazzák. A kézbesítési címét kizárólag abban az esetben adjuk át, amennyiben a vásárlás során kézbesítési módnak házhozszállítást választott.

FOXPOST adatkezelési tájékoztató

A fent leírt adatokon kívül harmadik féltől más adatot nem szerzünk be. A bekért vagy a weboldal látogatása során gyűjtött adatokat marketing- vagy egyéb más célra harmadik félnek nem továbbítjuk.