Kilenc hónapos utazásom alatt rengeteg kalandot éltem át, de talán még attól is többet tanultam. Érthetjük ezalatt egyrészt a lexikális tudást, amit megszereztem, valamint az sok más dolgot, amit egyetlen iskolában sem tanulhat meg az ember.

Hazatérve nem kellett sok idő, hogy egy barátom meghívására megtartsam első élménybeszámolómat a Liferay Journey és a KézenFogva Alapívány közös jótékonysági előadássorozat keretein belül. Ennek akkora sikere volt, hogy meg kellett ismételjük. Utána már nem volt megállás. Jöttek az előadások saját szervezésben, majd nagy büszkeségem, a 7. Járatlan Utakon Fesztivál, ahol a korai időpont ellenére is sikerült megtöltenem egy nagy előadótermet.

Ennyi előadás meghozta eredményét: jöttek a további felkérések, végül a tévé- és rádiószereplések is.

Előadásokat továbbra is szívesen vállalok és szervezek magam is a Facebook-oldalamon, ahol mindenkit szeretettel várok!

Machu Picchu és minden, ami inka

Egy este Machu Picchuról és a Tawantinsuyo-ról, azaz az Inka Birodalomról, és úgy általában mindenről, ami az inkákkal kapcsolatos. Izgalmas előadás elveszett városokról a dzsungel közepén, az inkák hitéről, a birodalmat megelőző kultúrákról, emberáldozatokról és még sok másról.

Bővebben »

Hátizsákkal a Tűzföldtől a Karib-tengerig

Egy este arról, hogy sok év után hogyan vált valóra a nagy álom: eljutni Machu Picchuba. A kilenc hónapos alatt nagyon sokat tapasztaltam és nagyon sok ismeretre tettem szert – mindenféle értelemben: országokról, emberekről, kultúrákról… és magamról. Ebből a megszerzett tudásból szeretnék minél többet átadni, és bátorítani azokat, akik hasonló terven törik a fejüket, de még nem jutottak el odáig, hogy elinduljanak a nagy útra.

Bővebben »