Ezen az oldalon minden szállítással és fizetéssel kapcsolatos tudnivalót megtalálsz.

Szállítás

A csomagok feladása egy héten kétszer, hétfői és csütörtöki napokon történik. A kézbesítés ezt követően 1-3 munkanap.

A vásárlás során először a szállítási módot kell kiválasztani. Az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre.

FOXPOST csomagautomata

Ez a legkényelmesebb fizetési mód, mivel nem kell egész nap otthon ülnöd, és a postást vagy a futárt várnod. Csomagodat a kézbesítés után a neked leginkább megfelelő időpontban tudod átvenni.

Országosan 144 FOXPOST automata áll rendelkezésedre. Térképes kereső segít abban, hogy egyszerűen megtaláld a hozzád legközelebb lévő automatát, amit az alábbi linken találsz:

https://foxpost.hu/csomagautomatak

Miután a FOXPOST átvette a csomagot, 1-3 munkanapon belül már át is veheted azt a választott célautomatából. A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja.

Csomagod útját az alábbi oldalon nyomon követheted. Automatába való kézbesítés esetén a CLFOX betűkkel kezdődő csomagazonosítót add meg az oldalon.

https://foxpost.hu/csomagkovetes

Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, SMS-ben értesítenek. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert  nyitókóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Az SMS tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

A FOXPOST a küldeményt 5 napig őrzi. Ha munkaszüneti- vagy ünnepnap beleesik ebbe az időszakba, akkor automatikusan meghosszabbítják az átvételi határidőt. Vedd át a csomagod, amikor Neked a legkényelmesebb!

FOXPOST házhozszállítás

Amennyiben olyan településen laksz, ahol nincs a közeledben csomagautomata, akkor sem kell elkeseredned. Házhozszállítást is kérhetsz, amely az ország egész területén egységes áron elérhető. Vásárláskor nincs más dolgod, mint megadni a címet, ahova a kézbesítést kéred.

Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután a futár átvette tőlünk a csomagot, de a csomagok kiszállítására időgaranciát nem vállalnak.

Csomagod útját az alábbi oldalon nyomon követheted. Házhozszállítás esetén az 50139-el kezdődő számsor a csomagazonosítód.

https://foxpost.hu/csomagkovetes

A kiszállítást megelőzően SMS-ben és emailben értesítést küldenek a futár érkezési időpontjáról. Az emailben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a javasolt időpont nem megfelelő vagy más címen szeretnéd átvenni a csomagot.

Személyes átvétel

Mivel nem rendelkezünk üzlethelyiséggel, személyes átvételre csak korlátozottan, Budapest IV. kerületben, hétköznap 9-12 és 14-18 óra között van lehetőség (kivételes esetben hétvégén).

Időpontegyeztetéshez minden esetben hívd a +36-70-2441546 telefonszámot.

A pontos cím, ahol várunk:
1047 Budapest, Károlyi István u. 9.
50-es kapucsengő

Fizetés

Banki átutalás

Az átutaláshoz az alábbi adatokat kell megadni:

Kedvezményezett:Székely István
Számlaszám:10403387-71485555-50511000
Bank:K&H Bank Zrt.

Az átutalás közleményében tüntesd fel a rendelési azonosítót. Amennyiben az összeg 3 munkanapon belül nem érkezik meg, a rendelés sajnálatos módon törlésre kerül.

Az azonnal átutalás bevezetése óta lehetőség van a fenti számlaszám helyett másodlagos azonosítók megadására is:

Email:istvan.szekely1@gmail.com
Telefon:+36-70-2441546

Készpénz

Csak személyes átvétel esetén lehetséges.